MASSIMO GELATO VAN OSTADESTRAAT

MASSIMO GELATO VAN OSTADESTRAAT Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 20 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Massimo Gelato Van Ostadestraat. Want to know more? Find out more.

27 Jun 2022 at 9:43 We wrongly choose the Massimo shop where we wanted to pick up the order and in any case, they prepared the order for us nevertheless. Amazing service!
23 Jun 2022 at 23:45 Ijs besteld om 16:50 uur voor bezorging ‘s avonds 20:00 uur. Bestelling was er om 21:00 uur! Bezorger gaf bestelling af zonder ook maar een woord te zeggen. Het “ glace” was er voor mij al af,heel jammer want het ijs is vurrukkeluk!
17 Jun 2022 at 22:38 Heerlijk ijs!
5 Jun 2022 at 21:45 Het lekkerste ijs ever! Twee bakken met 8 verschillende smaken besteld op de zondagmiddag. Wat hebben we genoten. Dankjewel Massimo Gelato!
24 May 2022 at 20:12 Heerlijk ijs perfect van smaak en structuur
16 Apr 2022 at 19:57 Heerlijk ijs!! En het werd razendsnel gebracht door een hele aardige bezorger.
12 Feb 2022 at 21:15 Didnt get my total order, forgot my pannacotta , i have called and they said it will be delivered. That was 2 hours ago im still waiting for it... Just want my money back
9 Dec 2021 at 23:28 Very great and nice customer sevice! Delivery was very fast and also nice
17 Aug 2021 at 5:46 Weer Geen wafels en 10 minuten vertraging
1 Aug 2021 at 23:56 Lekker ijs. Beetje aan de prijs . Wat extra wafeltjes” waren echt lekker knapperig” zou het wat aannemelijker kunnen maken.Vervelend vind ik ,als er bezorgkosten gerekend wordt om ook nog eens om fooi te vragen.
25 Jul 2021 at 1:31 Wat een toppers!!
13 Jul 2021 at 22:45 Supersnelle bezorging! Op dinsdag avond, regenachtige dag. Scheelt. Ijs was heerlijk! Pistache, kokos en Nuxxxa. Brioche yum! Kreeg ineens zo een trek in Massimo. 1e keer besteld. Ga ik zeker vaker doen!